Naast het verzorgen van trainingen op het gebied van professionele communicatie en professionele effectiviteit, heeft Plieger Training de deskundigheid in huis voor het (online) coachen van ondernemers en professionele medewerkers in bedrijven en instellingen. Om dit in een ontspannen en ongedwongen situatie te doen, heeft Plieger Training wandelcoaching opgezet.

Houd je van de natuur en wil je tezelfdertijd sparren over je eigen ontwikkeling of dat van je bedrijf? Plieger Training helpt jou hier graag bij door middel van onze wandelcoaching.

Marga Plieger wandelt met jou in de mooiste gebieden van Noord-Nederland. Door te wandelen kom je in een andere gemoedstoestand, die rust, ontspanning maar ook diepere inzichten geeft. Al pratend en wandelend kom je op nieuwe heldere inzichten en frisse ideeën, die je kunt omzetten tot actieplannen om jouw doelen te verwezenlijken. Je verenigt het nuttige met het aangename.

Onderweg hebben we natuurlijk ook een smakelijk picknick- of koffiemoment.

Wil jij een ook een wandeling/reis door je eigen leven of onderneming maken en nieuwe paden ontdekken? Neem dan contact met ons op!