Plieger Training wil ondernemers, individuele medewerkers, teams en organisaties in beweging krijgen en sterker maken. Wij realiseren deze ambities vanuit onze grondbeginselen: interesse, oprechtheid, respect en vertrouwen

De aanpak van Plieger Training is maatwerk. Simpelweg omdat jouw situatie uniek is. Na een eerste analyse van de bestaande naar de gewenste situatie geven wij je een vrijblijvend advies met een op maat gemaakt plan van aanpak.
Jouw wensen en behoeften worden in vertrouwelijkheid met zorg en aandacht op de meest effectieve verwerkt.

Stappenplan

  1. Analyse van de startsituatie
  2. Advies met een op maat gemaakt plan van aanpak voor individuele cursisten en/of groepen
  3. Training/coaching/intervisie/workshop/begeleiding op afstand (E-coaching, E-learning, conference call, webinars en Apps) etc.
  4. Terugkoppeling van de resultaten
  5. Follow-up of nazorg in de vorm van advies en/of begeleiding op afstand.

Wij besteden extra zorg aan het trainingsmateriaal: waar mogelijk wordt het aangevuld met materiaal en/of voorbeelden uit de eigen praktijksituatie.

Daarnaast beschikken wij over onze eigen E-learningsite. Op deze site kun je onder begeleiding-op-afstand een training volgen of de training van dat moment aanvullen. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met veel leuke oefeningen en testen, onder het motto “Al doende leert men”.