Inhoud van de training NLP

In de training NLP van Plieger Training maak je kennis met de belangrijkste basisprincipes van NLP. Je leert wat NLP betekent en hoe je het in de dagelijkse (professionele) praktijk kunt toepassen.

Een wezenlijk uitgangspunt van NLP is, dat je op positieve wijze jouw brein kunt besturen, zodat je je beter voelt. Een deskundige trainer geeft je handvatten hoe je jouw brein met positieve gedachten, positieve beelden en gevoelens kunt ‘programmeren’ en hoe je het kunt gebruiken om een leven te leiden zoals je dat wilt.

Met NLP krijg je grip op jouw emoties, leer je uitstekend omgaan en communiceren met andere mensen, en ervaar je meer vrijheid, succes en plezier in jouw leven.

Training NLP bij Plieger Training

De training NLP bij Plieger Training biedt je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de ‘wereld’ van NLP. Je leert enkele technieken direct toe te passen aan de hand van praktische oefeningen en opdrachten.

Wellicht is de inleidende training NLP van Plieger Training voor jou een aanleiding om je verder te verdiepen in de zeer interessante materie van het Neuro Linguïstisch Programmeren. Onze professionele NLP trainers helpen je graag verder!