Training NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Inhoud van de training NLP

In de training NLP van Plieger Training maakt u kennis met de belangrijkste basisprincipes van NLP. U leert wat NLP betekent en hoe u het in de dagelijkse (professionele) praktijk kunt toepassen.

Een wezenlijk uitgangspunt van NLP is, dat u op positieve wijze uw brein kunt besturen, zodat u zich beter voelt. Een deskundige trainer geeft u handvatten hoe u uw brein met positieve gedachten, positieve beelden en gevoelens kunt ‘programmeren’ en hoe u het kunt gebruiken om een leven te leiden zoals u dat wilt.

Met NLP krijgt u grip op uw emoties, leert u uitstekend omgaan en communiceren met andere mensen, en ervaart u meer vrijheid, succes en plezier in uw leven.

Training NLP bij Plieger Training

De training NLP bij Plieger Training biedt u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de ‘wereld’ van NLP. U leert enkele technieken direct toe te passen aan de hand van praktische oefeningen en opdrachten. De training NLP kunt u zowel individueel als in groepsverband volgen.

Wellicht is de inleidende training NLP van Plieger Training voor u een aanleiding om u verder te verdiepen in de zeer interessante materie van het Neuro Linguïstisch Programmeren. Onze professionele NLP trainers helpen u graag verder!