Een professionele uitstraling en presentatie opent vele deuren. Plieger Training leert je in de training professionele uitstraling & presentatie de handvatten voor een goede (eerste) indruk, waarbij jouw professionele uitstraling in alle opzichten is afgestemd op de boodschap die je wilt overbrengen en op het doel dat je wilt bereiken.

Of je nu opgaat voor een sollicitatiegesprek, een nieuwe baan, een zakelijke onderhandeling, in de training van Plieger Training ervaar je het directe effect van onder andere jouw stemgebruik, jouw mimiek en jouw lichaamstaal. Bovendien krijg je inzicht in en tips over etiquette, die belangrijk zijn voor zakelijke contacten met Nederlanders en/of buitenlanders. Want met kennis van Nederlandse en buitenlandse etiquette maak je altijd een goede indruk in welke cultuur dan ook.

Onderwerpen:

– Beleefdheidsnormen

– Zakelijke omgangsvormen/ etiquette

– Professionele gedragscodes

– Kennismaken, netwerken, visitekaartjes uitwisselen

– Moderne communicatiemiddelen

– Dresscodes

– Non-verbale communicatie

– Zakelijke interactie, nationaal en internationaal

Plieger training gaat uit van jouw beginsituatie, jouw sterke kanten, jouw persoonlijke kwaliteiten en jouw doel. In de training leer je zich vanuit jouw persoonlijkheid krachtiger en effectiever neerzetten, zonder daarbij in te boeten aan authenticiteit. Wij starten dus altijd met een zorgvuldige analyse.

Na de training heb je een helder inzicht in jouw zelfbeeld en in het beeld dat anderen van je hebben en heb je geleerd om jezelf met meer zelfvertrouwen en focus in allerlei situaties te presenteren.

Zie ook onze training op het gebied van Professionele communicatie.