Training Professionele uitstraling & presentatie

Inhoud van de training Professionele uitstraling & presentatie

Een professionele uitstraling en presentatie opent vele deuren. Plieger Training leert u in de training professionele uitstraling & presentatie de handvatten voor een goede (eerste) indruk, waarbij uw professionele uitstraling in alle opzichten is afgestemd op de boodschap die u wilt overbrengen en op het doel dat u wilt bereiken.

Of u nu opgaat voor een sollicitatiegesprek, een nieuwe baan, een zakelijke onderhandeling, in de training van Plieger Training ervaart u het directe effect van onder andere uw stemgebruik, uw mimiek en uw lichaamstaal. Bovendien krijgt u inzicht in en tips over etiquette, die belangrijk zijn voor zakelijke contacten met Nederlanders en/of buitenlanders. Want met kennis van Nederlandse en buitenlandse etiquette maakt u altijd een goede indruk in welke cultuur dan ook.

Onderwerpen:

  • Beleefdheidsnormen
  • Zakelijke omgangsvormen/ etiquette
  • Professionele gedragscodes
  • Kennismaken, netwerken, visitekaartjes uitwisselen
  • Moderne communicatiemiddelen
  • Dresscodes
  • Non-verbale communicatie
  • Zakelijke interactie, nationaal en internationaal

Training professionele uitstraling & presentatie bij Plieger Training

Plieger training gaat uit van uw beginsituatie, uw sterke kanten, uw persoonlijke kwaliteiten en uw doel. In de training leer u zich vanuit uw persoonlijkheid krachtiger en effectiever neerzetten, zonder daarbij in te boeten aan authenticiteit. Wij starten dus altijd met een zorgvuldige analyse.

Na de training hebt u een helder inzicht in uw zelfbeeld en in het beeld dat anderen van u hebben en hebt u geleerd om uzelf met meer zelfvertrouwen en focus in allerlei situaties te presenteren.

De training professionele uitstraling & presentatie leent zich bij uitstek voor een individuele coaching. Onder professionele begeleiding van uw persoonlijke coach zult u in korte tijd uw gewenste doel bereiken.

Zie ook onze training op het gebied van Professionele communicatie.