Inhoud van de workshop / training Presenteren & storytelling

In onze huidige tijd is de kunst, het ambacht van verhalen vertellen grotendeels verloren gegaan. We laten ons en onze kinderen vermaken met TV, Dvd, CD, YouTube, Twitter en in mindere mate met kranten, boeken tijdschriften en het theater.

Gelukkig zien we het aantal vertellers langzaam weer toenemen. Al is het doel steeds verschillend. Verhalen zijn er om in weg te dromen, om de fantasie te prikkelen, om wijzer van te worden of om op een pakkende manier uw boodschap te presenteren.

In de workshop / training Presenteren en storytelling van Plieger Training leer je op een boeiende manier verhalen vertellen, waarmee je een prachtig hulpmiddel bezit om bijvoorbeeld jouw boodschap in een professionele setting onder de aandacht te brengen.

Workshop / training Presenteren & storytelling bij Plieger Training

De workshop / training Presenteren & storytelling van Plieger Training bestaat uit een actief programma, waarin korte theoretische uitleg wordt afgewisseld met leuke en nuttige oefeningen op het gebied van houding, waarnemen, ademhaling en stemgebruik. Uiteraard worden de deelnemers aan het eind van de training uitgedaagd om hun eigen ‘Story’ te presenteren.

We hebben ervaren dat de workshop / training Presenteren & storytelling een succesnummer is als onderdeel van een teambuildingstraject.